Въпреки че направи сезона на живота си с екипа на Лестър и има много силни изяви за Англия, нападателят Джейми Варди по всяка вероятност няма да е титуляр в първия мач на тима си на Европейското първенство. "Трите лъва" стартират кампанията си в събота с Русия. 

Тази битка е от 22:00 часа и ще можете да я наблюдавате на Gong.bg, както и в ефира Nova и Diema Sport. За нея Ходжсън ще предприеме някои интересни ходове, твърди още вестник "Дейли Телеграф". 

Той има намерение да изпробва нова схема, при която да разчита на по-бърз играч по крилото и това ще бъде Рахийм Стърлинг, който ще е титуляр вместо Варди. Вероятно на върха на атаката ще бъде Хари Кейн. 

Титуляр няма да бъде и направилият силен сезон с екипа на Ливърпул Джеймс Милнър. Ходжсън обмисля дали да пусне титуляр съотборника му на "Анфийлд" Адам Лалана, или да разчита на Джак Уилшър. 

Ходжсън вече е избрал и кои ще са играчите в отбранителния вал на състава. Всички останали колебания обаче си остават и в крайна сметка всичко ще се реши в часовете преди самия мач. Иначе вратар ще е Джо Харт, а пред него ще е карето Кайл Уокър, Крис Смолинг, Гари Кейхил и Дани Роуз.