Чували сме приказката, че по-добре късно, отколкото никога, но едва ли тя ще звучи много на място. Денис Глушаков наистина вкара чудесен гол във вратата на Словакия в груповата фаза на UEFA EURO 2016… и толкова. Руснаците си тръгнаха бързо-бързо и безславно от турнира, който всъщност можеха да напуснат много по-рано заради изцепките на феновете си. Е, ние, в Gong.bg и “Ариана” им дадохме втори шанс чрез „Гол на деня“ и ето, че поне този път „братушките“ не разочароваха.

Прецизният изстрел с глава на Глушаков спечели по безапелационен начин играта за 5 юли, като събра близо 2/3 от гласовете. Халфът получи над 63 процента от общия вот и така се справи с другите две предложения. Тях също подбрахме от груповата фаза на UEFA EURO 2016, за да бъде справедливо.

ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ГЛАСУВАНЕТО ВИЖТЕ ТУК!

Съвсем скоро ще обявим и имената на тримата победители в поредното издание на “Гол на деня”. Както знаете, трима от участвалите в анкетата ще се порадват на комплект от 6 кена „Ариана“. Голямата награда сме оставили за след края на първенството – тогава ще определим тримата късметлии, които ще получат по 1000 бири „Ариана“.