Мнозина по света останаха със зейнала уста, разбирайки за безумната постъпка на звездата на Португалия Кристиано Роналдо в навечерието на решителния мач с Унгария. Тогава той хвърли микрофона на журналист в езерото. 

Нападателят на Реал Мадрид така и не оповести причината за това действие, но в родината му набързо разкриха защо е сторил всичко. Разбра се, че репортерът е от местната телевизия CMTV. И всъщност Роналдо има зъб отдавна на тази медия. 

Причината е, че нейните журналисти не спират да ровят в личния живот на португалската звезда и да изваждат детайли от него, които не се харесват особено на голямата му фамилия. И затова той не просто не отговори на въпроса на репортера, но и хвърли оборудването му в езерото.

"Мисля, че Кристиано нямаше да постъпи така, ако беше премислил акта си. Просто изведнъж му причерня. Ние сме голяма медия в страната си и пишем неща, които не му харесват. Може би и това е причината да реагира така. Все още чакам извинението му", сподели журналистът, чието оборудване беше хвърлено във водата.