Ирландската легенда Рой Кийн продължава да ръси пиперливи изказвания около мачовете на националния отбор на родината си в Европейското. Той е помощник-треньор на селекционера Мартин О'Нийл и преди старта на шампионата си навлече гнева на цялата държава и отбора с изказването си. 

Тогава той нападна футболистите, като сподели, че някои от тях трябва да се благодарят на огромния си късмет, че са въобще в тима. А сега опита да насочи стреличките си към следващия съперник на островитяните Белгия. 

Този мач е изключително важен за двата отбора за шансовете им да продължат напред. И затова Кийн нападна звездата на "червените дяволи" Еден Азар. Той сподели, че "би го наритал", въпреки че е голям играч. 

"Знаете, че бях казал преди време, че бих наритал Еден Азар за думите му, че би преминал в ПСЖ. Продължавам да стоя зад тях. Не ме разбирайте погрешно, той е голям футболист и бих искал да го имам в отбора си."

"Но не можеш да си позволиш да говориш такива неща. Бих наритал абсолютно всеки, който говори такива неща, дори ако играе в Нотингам, Коб Рамблърс и т.н. Но като се замисля, доста хора съм наритал, дори и тези, които не искат да напускат", сподели Кийн. 

ГЛАСУВАЙ В ИГРАТА НИ "ГОЛ НА ДЕНЯ"