Мениджърът на Англия Рой Ходжсън подготвя промени в атака за последния мач от група "В" на Евро 2016 срещу Словакия в понеделник. Ходжсън заяви това, след като направи разходка с част от екипа си около базата на англичаните в Шантили, а в края и спря, за да поговори с привърженици на "Трите лъва".

Очаква се сред титулярите за мача със Словакия да започне авторът на победния гол срещу Уелс Даниел Стъридж, който да замени неубедителния Хари Кейн. Мястото на Рахийм Стърлинг в стартовата единайсеторка също не изглежда сигурно, но е по-вероятно крилото на Манчестър Сити да остане сред титулярите, а Джейми Варди отново да бъде ползван като "златна" резерва.

"Играчите трябва да доказват непрекъснато, че на тях може да се разчита в продължителен период от време. Понякога тези, които мислиш, че ще поведат отбора, разочароват с играта си", каза 69-годишният Ходжсън.

"Щастлив съм, че Стъридж вкара този гол срещу Уелс. Към него имаше доста критики преди първенството, че не трябва да бъде тук, но се радвам, че той обори критиците си. Той е един от играчите, които много рядко са успявали да ме разочароват."

Победа срещу Словакия в понеделник ще гарантира на "трите лъва" първото място в група "В", като и равенство ще бъде достатъчно, стига Уелс да не спечели срещу Русия.