Последното издание на играта ни UEFA EURO 2016 Гол на деня донесе и поредния рекорд в нея. А именно - шампионското попадение на португалеца Едер, с което родината му завоюва титлата, спечели безапелационно нашата анкета. 

За него гласуваха феноменалните 97.17%. Никой досега не беше се доближавал до такова постижение. Дори шедьоврите на Димитри Пайе от деня на откриването и на Джердан Шакири от осминафиналите събраха по-малък вот. 

Далеч на второто място остана исландският герой Колбейн Сигторсон. Неговото попадение срещу Франция при загубата с 2:5 на четвъртфиналите събра скромната подкрепа от само 2.27%. 

За Луиш Нани, чието попадение срещу Унгария беше изключително важно в груповата фаза, събра скромния вот от само 0.57%. Това предопредели огромната преднина за Едер и неговото попадение. 

Всеки гласувал в нашата игра има шанс да спечели наградата ни - 6 кена бира "Ариана". Щастливците ще бъдат трима, а имената им ще обявим скоро. А съвсем скоро ще обявим имената и на тези, които печелят голямата ни награда - 1000 кена бира "Ариана".