Отборът на Уелс постигна исторически успех, класирайки се за полуфинал на UEFA EURO 2016. “Драконите“ изхвърлиха един от сочените за фаворити на европейските финали – Белгия. И то го направиха по впечатляващ начин!

Уелс обърна Белгия от 0:1 до 3:1, а две от попаденията им заслужиха място в нашата анкета „Гол на деня“! Това са головете на Хaл Робсън Кану и Сам Воукс. Разбира се, в нея нямаше как да пропуснем и точния изстрел на беглийците, който бе дело на Раджа Наинголан.

Признаваме, че този път изборът на най-красиво попадение не е никак лек, но пък гласувайки в нашата анкета си давате отличен шанс утре да спечелите поредните ледени бири Ариана.

ГЛАСУВАЙ ТУК!

Трима от всички гласували в анкетата ни Гол на деня ще спечелят по шест кена Ариана. Техните имена ще научим в събота в 20,30 часа, а гласуването ще бъде активно половин час по-рано.

И не забравяйте! В края на Европейското първенство трима от всички гласували във всички наши анкети за Гол на деня ще се радват не на пет, не на шест, а на цели 1000 кена бира!