Полузащитникът на Франция Пол Погба заяви, че не е разочарован от смяната си по време на мача срещу Румъния, с който беше открито Европейското първенство по футбол. Домакините спечелиха с 2:1 в Париж с късен гол на Дмитри Пайет, а представилият се под нивото си Погба отстъпи мястото си на терена в 77-ата минута на Антони Марсиал.

"Знаехме, че ни очаква тежък мач. Играхме добре след първите 15 минути, а в края Пайет вкара фантастичен гол, който ни донесе победата. Всички сме много щастливи. Смяната ми? Стартовият състав много рядко завършва мача заедно, така че смените са изключително важни. Представихме се добре, а тези, които влязоха в хода на мача дадоха на отбора допълнителна енергия, от която се нуждаехме", коментира звездата на Ювентус.

Старши треньорът Дидие Дешан защити Погба, макар че намекна, че халфът не е направил добър мач. "Искам за пореден път да подчертая, че Франция не е само Погба и Антоан Гризман. Ще ще имат още достатъчно възможността да се изявят. Трябва да се коментира играта на целия отбор, а не само на двама футболисти", каза Дешан.