Обичате футбола и се вълнувате от всичко, което се случва на Европейското първенство по футбол?

Значи следващото предложение ще ви заинтригува!

Вече зарадвахме много наши читателите с изненадите от играта ни Евро 2016 Гол на деня - по 6 кена "Ариана" за трима от тях всеки ден, но не забравяйте, че имаме изненади и за участниците в друга от игрите ни - Евро 2016 Играч на мача.

Подготвили сме ви страхотни минитопки, термочаши и тениски с логата на Diema Extra и Gong.bg.

Не пропускайте да гласувате за класацията Играч на мача и в четирите двубоя, които се играха във вторник вечер на Европейското. Вотът е активен до 11.30 часа днес!

Полша победи Украйна с 1:0 с гол на Якуб Блашчиковски. Гласувайте за Играч на мача ТУК!

Германия се справи със Северна Ирландия с 1:0 с попадение на Марио Гомес. Гласувайте за Играч на мача ТУК!

Турция победи Чехия с 2:0, като головете реализираха Бурак Йълмаз и Озан Туфан. Гласувайте за Играч на мача ТУК!

Хърватия пречупи Испания с 2:1, като за победителите вкараха Никола Калинич и Иван Перишич, а за испанците точен бе Алваро Мората. Гласувайте за Играч на мача ТУК!

Всеки ден ще има толкова анкети, колкото мачове са се играли на Европейското. И по един щастливец ще печели награда от нас, когато изтеглим името му в края на гласуването.

За да участвате в играта ни, необходимо ви е само да имате регистрация в нашия сайт. А ако нямате такава, новата ще ви отнеме не повече от минутка, така че сме ви улеснили максимално, за да гласувате. Очакваме вота ви!

А докато се включвате в Евро 2016 Играч на мача, нищо не ви пречи да гласувате и за Евро 2016 Гол на деня. Там бирите ви очакват, а в края на играта можете да спечелите 1000!

Така че Gong.bg ви предлага най-страхотните изживявания около Европейското и само трябва да гласувате в игрите ни.