Страстите са разгорещени до краен предел в лагера на Англия. И по всичко личи, че ще го отнесе селекционерът на "трите лъва" Рой Ходжсън. Той е вбесил шефовете си от Футболната асоциация, твърдят медиите на Острова. 

Според тях, босът на местния футбол Грег Дайк е извикал ветерана и му е трил здраво сол на главата. Причината за това е изпуснатото първо място в групата след нулевото равенство срещу Словакия. 

В този двубой Ходжсън направи цели шест промени в сравнение с двубоя с Уелс. И точно това вбеси босовете на английския футбол, които са привикали специалиста за спешен разговор днес. 

ГЛАСУВАЙ В НАШАТА ИГРА UEFA EURO 2016 ГОЛ НА ДЕНЯ ТУК И ПЕЧЕЛИ НАГРАДИ!

Заради изпуснатата лидерска позиция в групата, островитяните попаднаха в ужасяващ поток по пътя към финала. А Ходжсън е наясно с ултиматума, че ако не класира отбора си поне на полуфинал, няма никакъв шанс да получи нов договор. 

Според вестник "Дейли Стар", разговорите са били на висок тон, а и самият селекционер не е бил доволен от конкретното време на провеждането на тази среща, защото тя може да повлияе на футболистите при подготовката им за елиминационната фаза. Какво ще е развитието по този казус, ще се разбере съвсем скоро.