Селекционерът на Уелс Крис Коулман не се притеснява от наказанията на двама от основните играчи Аарън Рамзи и Бен Дейвис за полуфинала на Евро 2016 срещу Португалия.

"Имам доверие на всички момчета. Те са наясно с изискванията, влизат със същата настройка и аз нямам притеснения относно това кой ще започне като титуляр. Рамзи е един от най-добрите играчи на европейското, но има кой да го замести", каза Коулман на пресконференцията преди мача.

Очаква се Анди Кинг от шампиона на Англия Лестър да замени Рамзи в титулярния състав, докато мястото на Дейвис на левия бек ще заеме Джеймс Колинс от Уест Хям. Според Крис Коулман Португалия е фаворит за предстоящия мач заради по-големия опит на съперника. "Отстъпваме на Португалия по много показатели. Понякога се получава грозен мач, но трябва да си готов на всичко, за да останеш в мача", каза още Коулман.

Той не смята да иска съвет от Гарет Бейл как да бъде опазена звездата на португалците Кристиано Роналдо. Двамата са съотборници в Реал Мадрид и се познават отлично.

"Ключът към победата е правилната тактика. Трябва да се концентрираме върху своята игра. Роналдо е един от най-добрите в света, но Португалия има и други козове. Разчитаме на отборни действия, както го правим през целия турнир. Не е необходимо Бейл да ми казва как играе Роналдо. Гледаме го доста години и отлично знаем какво може той", каза Коулман.