Има ли нужда изобщо да коментираме сензационното попадение на Джердан Шакири във вратата на Полша? Да, попадението не стигна на „часовникарите“ да прескочат осминафиналите на UEFA EURO 2016, ала това не го прави по-малко ефектно. Задна ножица, извън наказателното поле, в заключителните минути на срещата – какво повече може да иска футболния фен?

Затова никак не се учудваме как протече вота за Гол на деня относно 25 юни, където нито Якуб Блашчиковски, нито Рикардо Куарешма имаха някакъв шанс. Дотук в процентно отношение победата на Шакири е най-убедителната от началото на турнира: дребничкият швейцарец събра почти 98 процента. Другите претенденти трябваше да се вместят в останалите им малко над 2 процента, като Куба дори не успя да събере един цял (0,85 %).

ПОВЕЧЕ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИГРАТА ВИЖТЕ ТУК!

Със сигурност атрактивното изпълнение ще кандидатства и за Гол на UEFA EURO 2016, ала колкото и да му се възхищаваме, нямаме много време. Тъй като поредното издание на играта ни приключи, сега е ред и на следващата стъпка – да изберем тримата победители в Гол на деня!

Всеки от тях ще получи по комплект от 6 кена с бира „Ариана“. Не забравяйте и за голямата награда – след края на първенството трима щастливци ще бъдат заринати с 1000 бири от „Ариана“!