Равносметката от поредното издание на съвместната игра на Gong.bg и „Ариана“ - „Гол на деня“ може би няма да учуди никого. Тя просто потвърждава истината, а тя е, че когато Еден Азар е в настроение, е способен да се справи с всеки един противник и всяко изпречило му се предизвикателство. Та какво е за капитана на Белгия да схруска другите две предложения и да ги отвее, както стори със защитниците на Унгария?

Действително футболистът на Челси вкара рядко красив гол срещу „маджарите“ в осминафинала на UEFA EURO 2016, като се разходи между трима защитници, преди с безмилостен удар да прати топката в мрежата. Класата на изпълнението го изстреля на първо място с почти 57 процента.

Така второто място в класацията остана за Джером Боатенг и топовният му шут срещу Словакия. Германският национал дълго време се бори достойно срещу Азар, ала в крайна сметка фантазията при гола на белгиеца си каза тежката дума.

Трети на опашката се нареди изравнителния гол на Антоан Гризман срещу Ирландия.

ПОВЕЧЕ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ГЛАСУВАНЕТО – ТУК!

Очаквайте съвсем скоро и имената на тримата печеливши за 26 юни, които ще получат по 6 кена бира „Ариана“. Не забравяйте, че в края на турнира ще изтеглим и голямата награда: трима от всички гласували ще си тръгнат с 1000 бири от „Ариана“.