Капитанът на Уелс Ашли Уилямс гледа напред с единствената цел да изиграе още много мачове за "драконите" на голямата международна футболна сцена. След уелския подвиг на UEFA EURO 2016 защитникът на Суонзи гледа още по-уверено напред и вярва в успеха на Уелс на предстоящото Световно първенство в Русия през 2018 година.

31-годишният бранител бе с главна роля в състава на Крис Коулман през този европейски шампионат, като Уелс прекъсна 58-годишно чакане, за да играе отново на голям футболен форум. "Драконите" отпаднаха от Португалия на полуфинала, допускайки поражение с 0:2.

"Когато се върнахме в Кардиф след края на одисеята ни във Франция видяхме стотиците хиляди хора, които ни аплодираха, минавайки покрай тях. Тогава в автобуса си казахме "..представете си, ако бяхме спечелили турнира, какво щеше да бъде". Защото наистина, гледайки улиците, ние все едно се бяхме прибрали с трофея", сподели опитният защитник след завършването на парада в Кардиф.

"След като мине Световното първенство в Русия, ние се надяваме да бъде същото, но този път с купата в нас".

Полузащитникът на Ливърпул Джо Алън също сподели своето мнение от парада в уелската столица. "Искаме този момент да продължи дълго време. Много сме горди от представянето ни досега, от началото на квалификационния цикъл за UEFA EURO 2016, до края на нашето участие на самия шампионат. След него спокойно може да гледаме напред и само и единствено да надграждаме", добави полузащитникът на Ливърпул.