Почти сигурният кандидат за президент на Републиканската партия за президент на САЩ Доналд Тръмп е известен със скандалните си изказвания. Доста често по време на речи той отправя доста некоректни реплики, без да му пука, че засяга цели държави. 

С оглед на тази негова нетолерантност към другите, той доста често е ставал обект на подигравки от медиите. Поредната такава дойде от "Айриш Таймс", чийто автори направиха една подборка на евентуалните му цитати за всеки участник на Евро 2016. 

Разбира се, Тръмп не просто не се интересува от футбол, но и едва ли е наясно, че се провежда Европейско първенство. Въпреки това, в Ирландия решиха да се посмеят на негов гръб и да направят измислени цитати, но в напълно негов стил, за всеки от участниците. Предоставяме ви ги, за да се посмеете и вие: 

Група А:

За Франция: "Мразя французите! Те не струват във войните, а всичко, с което се занимават, е да ядат чесън и сирене. Отвратително! Но пък френските жени ги харесвам."

За Румъния: "Имам само един въпрос към румънците - какви са тези дрехи? Защо са толкова широки? Да не би да е, за да можете да криете други румънци под тях?"

За Албания: "Малки картофи са тези. Знаете ли колко е населението им? Бих могъл да ги събера всички в "Тръмп Тауър" и пак ще ми остане място. Не, че ще ги пусна там, очевидно."

За Швейцария: "Повярвайте ми, нямам никакви проблеми с швейцарците. Някои от любимите ми авоари са под опека на швейцарците. Обичам ги!"

Група В: 

Англия: "Англичаните ме обичат. Казвам го, защото ги познавам всичките - Кралицата, Елтън Джон. Страхотни хора. Бих спал с Принцеса Даяна, без дори да се замисля."

Русия: "Руснаците? Страхотна водка, страхотни жени. Обичам и Владимир Путин, защото ме нарече гений веднъж. Каза, че съм бил страхотен лидер. Значи е умен човек."

Уелс: "Уелсците не ги знам какви са. Наистина, какви са тези хора? Но пък харесвам "Игра на тронове". Там има една царица със страхотно дупе."

Словакия: "Харесвам ги тия хора. Премиерът им построи стена и забрани на мюсюлманите да влизат. Той е Доналд Тръмп на Европа. Съответно - обичам го този човек."

Група С: 

Германия: "Германците не са същите, откакто се отърваха от Стената. Предшествениците ми дойдоха от Германия, за да направят Америка велика. Но пък са оставили много красиви хора зад себе си. Виждали ли сте Меркел?"

Украйна: "Украинците трябва да са част от Русия отново. Това е последният път, в който те са били велики. Трябва да се присъединят към Путин и да спрат да реват."

Полша: "Обичам поляците, страхотни работници са. През годините съм плащал на много поляци да ми работят. Тези решения на съда в тяхна полза не бяха справедливи, защото съм им плащал."

Северна Ирландия: "Обичам и северноирландците. Спомняте ли си, когато веднъж пратих гмуркач, за да помогне на Рори МакИлрой? Не можете да кажете, че не се грижа за северноирландските милионери."   

Група D: 

Испания: "Испанците знаят как се върти светът. Те изритаха всички мюсюлмани още преди 500 години. Неми казвайте, че испанците не знаят кое какво е." 

Чехия: "Обичам чехите, първата ми жена Ивана беше чехкиня. Виждали ли сте дъщеря ми Иванка? Тя има страхотно тяло. Ако не ѝ бях баща, определено щях да я поканя на среща. 

Турция: "Турците са опасни пичове. Мисля, че са големи приятели на Ислямска държава. Те не искат Америка отново да е велика. Казвам ви го това просто така."

Хърватия: "Хърватите са доста непривлекателни. Имаха някакво момче Давор Шукер, който играеше за тях. Какво име е това? Ужасно е! Могат само да са зле с име като Шукер."

Група Е: 

Белгия: "Белгийците имат ужасна страна. От колко езика има нужда една държава? А били ли сте в Брюксел? Това е адска дупка! Мразя Белгия!"

Италия: "Италианците обичат Тръмп. Аз съм богат, аз съм успешен, аз съм заобиколен винаги от красиви жени. Като оня пич - Берлускони. Значи ме обичат."

Ирландия: "Обичам ирландците. Веднъж ходих в държавата им и ми пратиха някакъв техен крал да ме посрещне на летището. Имаше музика и танцьорки. Не можаха да ми устоят."

Швеция: Обичам и шведите. Всъщност, семейството и дойде от Швеция. Знам, че казват, че съм дошъл от Германия, но Швеция звучи по-добре."

Група F: 

Португалия: "Нямам време да говоря за Португалия. Доколкото съм запознат, те са испанци, но с по-лошо вино."

Исландия: "Кой въобще има нужда от Исландия? Страна с големината на Сентръл Парк, а за малко да бутне световната икономика. Могат да ме целунат по за**ика."

Австрия: "Защо да ме е грижа за Австрия? Австрия е просто Германия, но с по-малко пари. Нямам нужда от Австрия в живота си."

Унгария: "Някой ми каза, че унгарският премиер се мисли за Тръмп. Трябва да му кажа, че ти трябва много повече от това, просто да изриташ мюсюлманите, за да си Тръмп! Имаш ли хубава жена? Не! Значи не си Тръмп!"