Кой казва, че Европейското първенство трябва да представлява забавление само за зрителите на стадиона? Gong.bg предлага и на своите читатели да се включат активно в шампионата и не на последно място да спечелят атрактивни награди. 

А как да стане това? Много просто, трябва да гласувате в нашата игра "Гол на деня". За първия ден на шампионата на Стария континент имате да изберете измежду трите попадения на мача на откриването - тези на Оливие Жиру и Димитри Пайе от Франция, както и на Богдан Станку от Румъния. 

Дори не е нужно да познавате крайния победител, за да се борите за нашите страхотни награди. Трима от вас, които са упражнили вота си, ще спечелят по шест кена бира от "Ариана". Какъв по-страхотен начин за охлаждане на горещите футболни страсти от леденото пиво?

И това не е всичко! Ако гласувате редовно, ще се борите за голямата ни награда - 1000 бири "Ариана", които ще изтеглим след края на първенството. Затова започвайте още от сега и не спирайте да гласувате. 

Единствено трябва да имате регистрация на нашия сайт, за да можете да гласувате. Това можете да сторите до 20:00 часа, след което ще обявим и имената на победителите. Гласувайте безспирно ТУК и печелете награди!