Нападателят на Италия Грациано Пеле спечели по категоричен начин играта на „Ариана“ и Gong.bg за Гол на деня на UEFA EURO 2016. Триумфът на „скуадрата“ над Белгия с 2:0 бе основната тема на вчерашния ден, а това се отрази във вашето гласуване, което се отнасяше за 13 юни (или иначе казано - ден четвърти от турнира).

Опитният голаджия на Саутхемптън се разписа в самия край на срещата, за да убие всякаква интрига след брилянтна контраатака, изградена с много майсторство и сихрон между футболистите. Така той си заслужи първото място в анкетата ни с над ¾ от гласовете – Пеле събра над 78 процента от вота и точно както срещу Белгия, обезкуражи съперниците си.

Конкуренция му бяха Уес Хуулахан от Ирландия и Жерар Пике, който вкара за Испания при победата с 1:0 над Чехия.

ПОДРОБНИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ ТУК!

Не пропускайте възможността да участвате в Гол на деня, тъй като е достатъчно е просто да упражните вота си, за да участвате за ежедневната ни награда – комплект от 6 бири „Ариана“ за трима щастливци. Също така след края на първенството ще бъдете в играта и за голямата печалба – по 1000 бири очакват трима късметлии. В тази връзка след 20,30 часа ще станат ясни имената на поредното трио, което ще се радва на студена бира в летните жеги.

Очаквайте новото издание на Гол на деня по-късно тази вечер след двубоя между Португалия и Исландия!