Дойде време за последното издание на играта на Gong.bg UEFA EURO 2016 Гол на деня. Гласувайте днес, за да се борите за наградите ни с "Ариана" - първо ще раздадем по 6 кена бира "Ариана" на трима от вас, а после ще изтеглим и тримата, които ще охладят лятото с по 1000 кена бира. 

Очаквано, в последното издание на играта сме сложили гола, който короняса Португалия за Европейски шампион. Той беше дело на Едер в 109-та минута срещу Франция и с него родината му празнува. 

Опитахме се да му създадем конкуренция, но всичко зависи от вашия вот. Сложихме попадението на съотборника му Луиш Нани от груповата фаза в мача с Унгария. На практика, без това попадение португалците можеше и да не са дори до този мач. 

Другият претендент да отмъкне славата от Едер е бойкият исландец Колбейн Сигторсон. Той се разписа на четвъртфинала с Франция и въпреки че страната му отпадна след този мач, остави приятен привкус на всички фенове. 

Кой ще е гол номер едно в последното издание на играта ни? Решавате вие! А самият факт, че давате вота си, означава че участвате в жребия за наградите ни! Затова гласувайте, не ни жалете!