След кратката почивка, Европейското първенство се поднови с елиминационната фаза, а за начало тя предложи невероятни мачове. И верни на себе си, ние от Gong.bg продължаваме да награждаваме активността на читателите си и да им предлагаме страхотни награди. 

Отново сме им подготвили призове за гласуване в анкетата ни за UEFA EURO 2016 Играч на мача. Изберете кого да подкрепите от трите мача в съботния ден и можете да спечелите някоя от страхотните ни изненади. 

Имате време до 11:30 часа днес да изберете своя фаворит и да участвате в жребия ни за разпределяне на наградите. Имената на печелившите очаквайте още днес на обяд, а после те трябва да очакват контакт от нас на имейла, който са оставили при регистрацията си на сайта ни. 

ГЛАСУВАЙТЕ ТУК ЗА ИГРАЧ НА МАЧА ПОЛША - ШВЕЙЦАРИЯ

ГЛАСУВАЙТЕ ТУК ЗА ИГРАЧ НА МАЧА УЕЛС - СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ

ГЛАСУВАЙТЕ ТУК ЗА ИГРАЧ НА МАЧА ХЪРВАТИЯ - ПОРТУГАЛИЯ

И това не е всичко! Продължавайте да гласувате и в другата ни игра UEFA EURO 2016 Гол на деня. В нея наградите също са страхотни. Всеки ден ще раздаваме по 6 кена бира "Ариана" на трима щастливци, които са упражнили вота си. А в края на Европейското ще зарадваме други трима с по 1000 кена бира "Ариана". Гласувайте, наградите ни не са за изпускане!