Германският ас Месут Йозил получи признание от читателите на Gong.bg. Той беше определен за Играч на мача от вас в битката между неговата Германия и Италия, която определи третия полуфиналите на Европейското. 

Плеймейкърът на Арсенал се превърна едновременно в герой и антигерой за тима си. Той реализира единствения гол за отбора в редовното време, но впоследствие се стигна до продължения и дузпи. При изстрелите от 11-те метра обаче пропусна. 

За негово щастие това не се оказа фатално, защото "адзурите" направиха с един пропуск повече и така момчетата на Йоаким Льов намериха място в предпоследната фаза на континенталното първенство. 

За Йозил гласуваха 39% от читателите ни. Така той изпревари с малко съотборника си Мануел Нойер, който остана втори с 32.5%. Топ 3 се затваря от другия вратар в този мач - Джиджи Буфон, за когото гласуваха 11.5%. 

Гласуването в играта ни донесе късмет и на един от активните ни читатели. Това е Мирослава Йорданова, която печели награда от нас и трябва да следи мейла си, за да види с какво ще я изненадаме. 

Иначе останалите нека продължават да са активни и да гласуват в другата ни игра - UEFA EURO 2016 Гол на деня. В нея гласуването е до 20:00 часа днес, а голът на Йозил в редовното време на мача е сред предложенията и можете да гласувате за него. Там наградите също са страхотни - ще зарадваме трима с по 6 кена бира "Ариана".