Звездата на Уелс Гарет Бейл сподели, че няма как да не е разочарован след загубата от Португалия на полуфинал на UEFA Euro 2016.

"Трудно ми е още да анализирам нещата, естествено, че сме разочаровани. Но трябва да се гордеем със себе си. Дадохме всичко от себе си на терена, и извън него. Опитахме се да изживеем всичко на този турнир. Искаме да благодарим на всички фенове за подкрепата им, беше невероятно. Няма как да не сме разочаровани, но те вкараха първи гол, а след това имаха късмет и вкараха още един. Опитахме всичко, за да се върнем в мача. Борихме се до последната секунда и съжаляваме, че не сме на финал, но направихме всичко по силите си," заяви Бейл.

"Те ни затвориха доста добре. Ограничиха възможностите ни и им прави чест. Не съжаляваме за нищо. Ние сме горда нация, затова се гордеем с постигнатото. Бихме се радвали да сме на финал и да се борим за трофея, но явно не е било писано," добави той.

"Роналдо е роден голмайстор и го показа отново. Не става дума за тях, а за нас. Ние сме разочаровани, но ще се справим. Ние сме горди от всичко, ще се държим заедно и ще се вдигнем. Никой не очакваше да стигнем дотук, затова се гордеем и нямаме съжаления. Продължаваме битките," завърши Бейл.