Нападателят на Англия Джейми Варди сподели очакванията си от последния мач на "Трите лъва" от група В на Европейското първенство.

Англия оглавява групата с четири точки, а в последната си среща играе срещу Словакия.

Варди вкара първия си гол на Европейско срещу Уелс, за успеха с 2:1, като за пореден път се появи като резерва.

Запитан дали е златният джокер на Рой Ходжсън, и дали би се примирил да влиза като резерва, Варди сподели:"Виждам логиката в подобно решение, защото когато играчите се изморят, е по-лесно да изявя качествата си, но и двата начина ще са ок за мен. Тренирам, и се надявам треньорът да реши да ме пусне от началото. Ще видим какво ще стане."

Какво е чувството от първия му гол на голям форум? "Беше невероятно. Изобщо да съм тук, да вкарам изравнителния гол, беше уникално. Атмосферата бе невероятна."

Относно избора на Ходжсън за атаката на Англия, Варди продължи темата: "Мисля, че не му е лесно. Но е добре да има конкуренция. С възможностите, които има, той може да налага различни схеми."

"Имаме състав от 23-ма, това е отборна игра, и ако нещо не работи, трябва да влезе някой от пейката. Всички искаме да дадем своето. Каквото е нужно в следващия мач, ще го направим," завърши Варди.