С всеки изминал кръг на съвместната игра Гол на деня, която Gong.bg организира съвместно с „Ариана“, все повече и повече се убеждаваме, че максимата за дамите и неумението им да разбират от футбол вече си е чист мит. Ако не вярвате, то трябва да знаете, че двете ни щастливки в поредното издание на играта са подкрепили грациозния ножичен удар на Джердан Шакири.

Попадението събра близо 98 процента от всички гласували, което е достатъчен атестат за неговата класа. Истината е, че дори днешните ни победители да не бяха гласували за него, пак щяха да имат еднакъв шанс за победа, но фактите си факти. А те сочат, че наградите за 25 юни печелят:

Елина Димитрова (Ely_di20)

Мартин Славовски (Slavovski)

Анжела Терзийска (Allisa)

Всеки от тях получава комплект от 6 кена „Ариана“, с които да подсладят страстите от UEFA EURO 2016. И докато победителите имат повод за празнуване, останалите гласували не бива да униват – всички гласували, без значение през кой ден от турнира, участват във финалната томбола за голямата награда: 1000 бири за тримата най-големи късметлии!

Играйте в Гол на деня всеки ден, за да увеличавате шансовете си и да се борите за еждневните награди! Играта ще бъде активна дори в почивните за европейскот дни, така че не пропускайте да гласувате!