Крайният защитник на италианския национален отбор Матео Дармиан заяви, че в последния мач на тима срещу Ирландия от група E няма да има пестене на сили. Играчът на Юнайтед каза, че какъвто и да е стартовият състав на селекционера Антонио Конте, той ще преследва победата.

Дотук UEFA EURO 2016 върви доста добре за „скуадра адзура“. Италианците вече си осигуриха първото място в групата с две победи от първите си два мача. Затова мнозина предположиха, че в заключителната си среща от груповата фаза Италия ще пусне голяма част от футболистите, които дотук изиграха периферна роля.

„Искаме победата срещу Ирландия“, каза Дармиан. „Те са много физически много здрав отбор, а характеристиките им са сходни с тези на Швеция. Трябва да сме готови и да проведем мача по най-добрия начин, за да вземем нови три точки.“

„По мое мнение най-голямата ни сила е това, че при нас няма титуляри и резерви. Който и да бъде повикан, винаги дава всичко от себе си без значение от всичко. На терена берем плодовете от своите усилия, никой не очакваше такъв старт от нас“, завърши Дармиан.