"Щастлив съм, защото попадението, което отбелязах ни помогна много. След това ние пресирахме съперника и стигнахме до равенство. Точката е много важна за нас, защото имахме една загуба. Малко съжаляваме, защото след като изравнихме имахме положения за гол, но Росицки получи контузия, а и трябваше да бъдем по-внимателни в защита", заяви един от голмайсторите за Чехия при равенството 2:2 с Хърватия на Европейското първенство Милан Шкода.

Томаш Нецид пък коментира след двубоя от група D: "Аз вярвах в себе си при дузпата, въпреки че това беше първото ми докосване на топката. Бях сигурен, че ще вкарам гол и се радвам, че го направих и изравнихме. Но после Владимир Дарида имаше шанс да отбележи. Наистина съм щастлив, че изравнихме. Това означава, че ние може да продължим напред, ако спечелим срещу Турция".

Капитанът на хърватския национален тим Дарио Сърна пък заяви: "Тряваше да играем на ниво и след прекъсването. За съжаление не знам дали имаше дузпа или не. След 2:0 отстъпихме инициативата и това ни разколеба. Това е ситуацията. Това бе най-тежкият мач в кариерата ми."