Имахте ли съмнения, особено след онзи магичен гол в 89-ата минута? Асистенцията за първото попадение на Франция я слагаме настрана. Само изпълнението, което донесе победата над Румъния с 2:1, лъхаше на такава класа, че победата на Димитри Пайе в анкетата за Играч на мача беше направо предизвестена.

Звездата на Уест Хем показа защо Дидие Дешан не можа да се лиши от услугите му. 29-годишният футболист получи голямо признание от последния бележит нападател на „петлите“ - Тиери Анри, който в анализите след срещата заяви, че голът на триумфа го е накарал да забрави задълженията си на радио коментатор.

Крайният резултат при вота е достатъчно красноречив: Пайе събра 90 процента от гласовете, като остави далеч-далеч зад себе си втория Оливие Жиру и вратарят на Румънуия Чиприан Татарушану.

ВИЖТЕ ПОДРОБНАТА РАЗБИВКА НА ВОТА ТУК!

Не забравяйте, че днес отново ще можете да гласувате за Играч на мама за всяка една от трите срещи, които трябва да се изиграят на UEFA EURO 2016. От 16 часа Албания и Швейцария затварят първия кръг на група А, за да преминем към следващата група В. Там от 19 часа Уелс и Словакия се изправят в сблъсък на дебютантите, докато късният мач предлага сблъсъка между Англия и Русия.