Белгия се готви за първата си европейска квалификация, след като дебютната среща от програмата, срещу Израел, бе отложена.

Сега белгийците имат за съперник Андора, а мачът е в петък, в Брюксел.

Това ще е първи официален мач за Белгия от четвъртфинала с Аржентина на Мондиал 2014.

"Готвихме се за този мач много професионално. Всички се чудят колко гола ще отбележим. Но аз не виждам така нещата," обясни старши треньорът Марк Вилмотс.

"За мен това е мач, в който ние трябва да излезем с уважение към съперника, да се борим до края и да не допускаме голове, защото това ще е разликата. Единственото, което ме интересува, са трите точки, защото това е от значение за класирането ни за Европейското първенство. Това е целта ми," заяви още той.

Тибо Куртоа и Еден Азар се оплакваха от контузии след мачовете на клубния си Челси през последните седмици. Те пропуснаха първите занимания с Белгия, но сега отново са на линия.

Вилмотс включи 19-годишния Джейсън Денайер в състава, след отличните му изяви за Селтик. Защитникът може да дебютира за първия състав, ако Вилмотс му гласува доверие.

Белгия е в серия от девет поредни победи у дома, като за последно падна от Германия в първата си квалификация за Евро 2012, с 0:1.