Суперзвездата на Уелс Гарет Бейл спечели по категоричен начин приза за Играч на мача при успеха над Русия с 3:0 снощи. Футболистът на Реал Мадрид се разписа веднъж за победата, която прати отбора му в елиминациите на UEFA EURO 2016 като победител от група B.

Макар че и Аарън Рамзи направи запомнящо се представяне срещу „сборная“, също подплатено с гол, Бейл беше вашият фаворит. Крилото получи над 2/3 от гласовете – над 67 процента – и остави своя съотборник далеч зад себе си. Рамзи получи едва 19,86 процента, докато трети се нареди нападателят на Русия Артьом Дзюба (8,9 процента).

ПОВЕЧЕ ЗА ГЛАСУВАНЕТО НАУЧЕТЕ ТУК!

Естествено, тук е моментът да обявим и името на участника, който ще получи награда от екипа на Gong.bg. Както знаете, по време на UEFA EURO 2016, сме в настроение да ви изненадваме с различни призове, а щастливецът след мача Русия-Уелс се казва:

Силвия Игнатова (sisoko26)

На победителя – честито! Съвсем скоро ще се свържем с него на електронната поща, която е използвал при регистрацията си в сайта, за да го уведим каква е наградата му и как ще я получи.