Гарет Бейл, Ерик Дайър или Фабиан Шер? Кой реализира най-красивото попадение на изминалия ден на Европейското първенство 11 юни? Отговорът на този въпрос се крие единствено в гласуването на читателите на Gong.bg

Единствено вие, нашата вярна аудитория, можете да определите кое от тези изпълнения заслужава да бъде определено за Гол на деня. И след като упражните вота си, ще участвате в жребия за страхотните награди от "Ариана". 

Трима от вас ще спечелят по 6 ледени бири и ще могат по най-страхотния начин да охладят нажежените до червено страсти покрай Европейското. А освен това всички гласували ще участват в томболата за голямата награда след UEFA EURO 2016 - 1000 бири "Ариана". За трима щастливци ще има четирицифрен брой ледени бири. 

Затова - гласувайте безспирно! Единствено трябва да имате регистрация на нашия сайт и навършени 18 години. Предложенията можете да намерите тук и веднага да дадете вота си. Уточняваме, че не е нужно дори да познаете крайния победител, а просто да гласувате за някое от трите предложения.