Дългото търсене на наследник на Рой Ходжсън начело на Англия изглежда е към края си. Повече от три седмици Футболната асоциация на страната търсеше нов селекционер и по думите на един от отговорниците за намирането му Мартин Глен, такъв изглежда вече съвсем близо. 

Глен е изпълнителният директор на ФА и е част от тричленния комитет, който отговаря за назначаването на нов специалист на поста .Той не разкри името на евентуалния селекционер, но развръзката е близо. 

"Все по-близо сме до намирането на новия наставник. Засега няма да разкривам подробности, но само ще уточня, че той е човек, който може да вдъхновява всичко около него", сподели Глен пред "Би Би Си". 

До последното сито за поста останаха двама кандидати. Това са опитните Стив Брус, който сега е начело на Хъл Сити и Сам Алърдайс, който сега води Съндърланд. И двамата вече обявиха, че от ФА са се свързали с тях, а клубовете им призоваха за бърза развръзка около разговорите. 

Целта на Футболната асоциация беше да намери нов наставник на "трите лъва" до началото на световните квалификации в началото на септември и по всичко изглежда, че този срок ще бъде спазен.