Селекционерът на германския национален отбор по футбол Йоаким Льов не скри разочарованието си от загубата с 2:3 от Англия в приятелския мач, който се игра снощи.

Световният шампион водеше с 2:0 половин час преди края на срещата, а в крайна сметка остана с празни ръце след попаденията на Хари Кейн, Джейми Варди и Ерик Диър.

Затова Льов не реши да пести нищо по адрес на своите играчи и представянето им след почивката. „Мога да кажа единствено, че е твърде дразнещо за всеки треньор да види как неговият тим пропилява аванс от 2:0. Мисля, че загубата не беше изцяло незаслужена, при все че имахме такава преднина“, каза специалистът.

„Имахме контрол върху мача по начина, по който ми се искаше. Въпреки това се видяха проблеми в структурата ни и не създадохме много възможности за гол. Така че Англия заслужи своята победа.“

„Ако ме питате дали ще си вадя изводи от този мач, да, ще има такива. Това беше приятелски мач, а тези срещи се играят, за да разберем елементите, върху които трябва да поработим“, допълни Льов.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS