Селекционерът на Италия Антонио Конте смята, че има още много работа за вършене преди следващия мач на тима му в европейските квалификации. "Адзурите" играят с България в края на месеца. 

Един от най-често задаваните въпроси към него преди този мач са свързани с това, кои ще са нападателите срещу тима на Ивайло Петев. Сред кандидатите за място в атаката са Марио Балотели и Антонио Касано. 

"Имаме много работа за вършене преди този мач. Но не индивидуално с някой играч, да речем, Балотели, а с всички. Всички мои играчи трябва да научат концепцията ми и затова понякога аз им шепна какво искам, друг път им го изкрещявам", сподели Конте. 

Той направи име в треньорската професия като наставник на Ювентус, с който завоюва три поредни титли. Но той твърди, че въпреки доскоро близката му връзка с "бианконерите", никога не им е давал незаслужено предимство. 

"Въпреки всички успехи с Ювентус, аз обичам всички отбори в Серия А. Обичам дори Торино, защото там имам огромни приятели. Искам да имам стабилна връзка с всеки отбор", сподели още Конте пред медиите на Апенините.