Лоши новини сполетяха лагера на Ливърпул, а и този на английския национален отбор, след мача на мърсисайдци с Борусия Дортмунд от четвъртфиналите в Шампионската лига. Капитанът на "червените" Джордан Хендерсън, който е и част от плановете на националния селекционер Рой Ходжсън, е с тежка травма. 

Вестник "Дейли Мейл" се позовава на свой източник от клуба, според когото халфът може би е със скъсани връзки на коляното. Но дори и тази тежка диагноза да не се потвърди, може да се касае за травма на подколянното сухожилие, която да го извади от игра между 8 и 10 седмици. 

Ако това се случи, Хендо със сигурност отпада от сметките на Рой Ходжсън за Евро 2016. А че кампанията му с екипа на Ливърпул най-вероятно е приключила, намекна и мениджърът му Юрген Клоп веднага след двубоя в Германия, завършил 1:1. 

"Много съм разочарован от това, което се случи с Хендо. Травмата му е в коляното и не изглежда никак добре. Не искам да спекулирам, ще чакам резултатите от прегледите в петък сутринта. Но травмата му май е тежка", сподели Клоп.