Защитникът на Франция Патрис Евра нападна част от съотборниците си след загубата от Албания в контрола с 0:1. Това бе трето поражение за „петлите“ в последните четири приятелски двубоя само година преди началото на Евро 2016.

Според Евра, някои от играчите на Франция не показват уважение към националната фланелка.

„Трябва да приемем критиките, защото ги заслужаваме. Понякога си мисля, че не осъзнаваме какви щастливци сме и колко много играчи мечтаят да бъдат на нашето място“, коментира защитникът.

„Някои искат да се оправдаят за загубата с жегата, с това, че играхме в Албания, но това е липса на уважение към фланелката на Франция. Попитайте, който и да е друг футболист – той би си платил да бъде тук с националния отбор“, каза още Евра.

„Очаквам реакция (от страна на Дешан). Случва се да направиш техническа грешка, но не може да ти липсва желание за игра. Не и желание! Не съм притеснен в момента, но трябва да бъде внимателни. Футболът се развива много, много бързо и европейските финали не са след четири години. Трябва да спрем да мислим за Бразилия, защото трябва да спечелим Европейското у дома. Ще бъде много трудно и трябва да се събудим“, сподели още Патрис Евра.