Един двама души са се самовзривили пред "Стад дьо Франс" и така е дадено началото на серията терористични атаки в Париж тази вечер, съобщава "Ройтерс". Части от човешко тяло, взривено по начин, който предполага, че е носел експлозив, е намерено пред стадиона. 

Полицията изяснява дали става въпрос за един или за двама атентатори. Ясно е само, че именно тези един или двама терористи са предизвикали взривовете около съоръжението. 

Според агенцията, жертвите на терора в предградието Сен Дени, в което се намира стадионът, са достигнали 35. Официални данни обаче няма все още, а разследването тече с пълна сила. 

Феновете бяха задържани на "Стад дьо Франс" по време на целия мач Франция - Германия и не им се съобщаваше за поредицата атаки из Париж. Полицията вече евакуира един по един привържениците на съоръжението. 

Около цялото предградие продължава да има засилено полицейско присъствие, а над стадиона все още летят хеликоптери. Сигурността е затегната до максимална степен, военните също са мобилизирани. 

В същото време, заложници в залата "Батаклан", в която се е провеждал концерт на американската група Eagles of Death metal, са постнали туитове, в които призовават полицията да нахлуе в сградата и да избие терористите, защото те ги обезглавявали един по един. Членовете на групата разкриват, че са се спасили.