Сръбският футболен национал Адем Ляич атакува медиите в родината си заради постоянните критики по адрес на представителния тим.

Изданията в балканската държава получиха нов повод за негативно отношение към след загубата с 0:1 от Полша в контролен мач. Сърбите изпратиха изключителна слаба квалификационна кампания, в която завършиха само с 4 точки в актива си (при служебно извадени 3 заради скандалния двубой срещу Албания).

„В нашата страна хората гледат на нещата по различен начин“, коментира Ляич. „Толкова много се говори и пише. На мен наистина не ми пука, не искам да обсъждам този въпрос, защото той не ме засяга.“

„Чуват се всякакви глупасти от хора без значение, които говорят повече заради личните си интереси. Полша е страхотен отбор, който се класира за Евро 2016, като победиха Германия в пълния му блясък по пътя.“

„Ние излязохме срещу тях, за дда спечелим, играхме по-добре, но не успяхме. Доволни сме от постигнатото и ако играем така, както в сряда, резултатите ще дойдат“, допълни футболистът на Интер.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS