Изминаха едва 4 кръга от старта на Югозападната В група, но разликата в класите между ЦСКА и останалите тимове в групата вече се очерта, а тя е класическа.

В 4-те си срещи "армейците" записаха 4 победи като 3 от тях бяха с класическото 3:0, а една със 7:0 беше над състава на Чепинец Велинград.

Принципно класическо е  - отлично, образцово, а във футбола за класическа се смята победа с 3 гола разлика. 

Момчетата на Христо Янев са на светлинни години спрямо съперниците си, независимо от името им. В групата играят още 7 тима с опит в елитната ни А група - Септември, Вихрен, Беласица, Велбъжд, Рилски спортист, Миньор и Пирин Гоце Делчев.

ЦСКА с 4 от 4

Какъвто и състав да изкара младият наставник почти сигурно победата ще е за "червените", независимо дали ще дойде в 1-ата или 90-ата минута, все е успех. 

Със сигурност ще има и тимове като Септември и Ботев Ихтиман, които се пробват да затруднят ЦСКА и го правят, но само толкова, следва поражение.

Седмицата на ЦСКА над Чепинец

В групата има стойностни отбори, но разликата в подготовката, възстановяването и всичко останало спрямо другите е гигантска. Едно е да си тренираш и да не мислиш за друго, друго е да работиш, да тренираш и пак да работиш, както каза треньорът на Ботев Ихтиман след двубоя с "армейците".

Класиката срещу Септември София

Организационно също нещата при останалите са на различно ниво. Вероятно ЦСКА ще губи точки до края на сезона, но със сигурност "червените" може вече да стягат селекцията за Б група, тъй като надбягването в Югозападната В група може да се счита, че е с един кон.