От Левски публикуваха подробности около предстоящото на 14-и август Общо събрание на акционерите. 

Представяме ви цялото съобщение към акционерите та ПФК Левски АД:

Във връзка с предстоящото редовно годишно Общо събрание на акционерите (ОСA) в „Професионален футболен клуб Левски“ АД, което ще се проведе на 14 Август 2018 г. на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“, сектор „А“, ет. 4 от 10.00 часа, Ви уведомяваме за следното:

1.Регистрацията на акционерите - делегати за Общото събрание започва в 09.00 часа.

2.Всички акционери – физически лица, притежаващи обикновени поименни акции с право на глас, които имат желание да вземат участие в ОСA, следва да носят документ за самоличност, с който да се легитимират при регистрация заедно с копие или оригинал на своите акции или временно удостоверение.

3.Акционерите – юридически лица, притежаващи обикновени поименни акции с право на глас, които имат желание да вземат участие в ОСA, следва да носят удостоверение за актуално състояние заедно с документ за самоличност на Представляващото ги лице, в случай, че представляващото ги физическо лице е възпрепятствано, следва да ги представлява физическо лице с изрично пълномощно.

4.Акционерите, притежаващи привилегировани акции без право на глас, които имат желание да присъстват на ОСA, следва да носят освен документ за самоличност и акциите или временните си удостоверения необходими при регистрирането им.

5.В случай, че сте акционер и имате желание, но нямате възможност да присъствате лично на ОСA, можете да упълномощите друго дееспособно физическо лице да Ви представлява в ОСA. Образец на пълномощно можете да изтеглите от сайта на Левски.

6.Наследниците на починали акционери следва да се легитимират при регистрацията с „Удостоверение за наследници“, като в случай, че са повече от един, следва да се представляват в ОСA от едно упълномощено лице.

7.Представителството на малолетни акционери, притежаващи обикновени поименни акции с право на глас, се осъществява от техните родител/и или настойник. В случай, че същите имат желание да вземат участие в ОСA, следва да представят „Удостоверение за раждане“ на малолетния акционер и документ за самоличност.

8.При липса на кворум ОСА ще се проведе на 4 Септември 2018 г. от 10:00 часа, на същото място и при същия дневен ред.