@djugs нашите наемници ги избира Гришата, а вашите треньорът Стоилов. Нашите Ганчев ги избира свободни агенти, а вашите явно не са били.
@paramone54 Наемниците не се ваздват на 100%! В края, когато един от левски пропусна, играчът на ЦСКА (беше някакъв чужденец, вероятно от Африка) си припкаше, все едно ходи на пазар! Каквото такова, ще подкрепям моя любим ЦСКА!
Нищо не играхме.... Честито на сините, въпреки че и вие не бяхте нещо много по-добро. За жалост дотам я докарахме, че да виждаме такава умряла игра на финал... Цях в сектора и ми хареса само атмосферата иначе мача не беше ни!що
@XOTAHCA_GGBG Големия нотевец и европеец се изкара, а като си у Европата, не си нищо повече от един Бай Ганьо. От малък мърльо явно са те учили да мразиш държавата, която ни помага да се освободим....
Да почива в мир!
Черно тото от всякъде. Успех пожелавам на финала на Ливърпул.
@Кашчей 2022-1948=74 ;), май не си минал първи клас, говежди мозък.
В статията пише ту Австрия, ту Австралия. На коя да вярвам???
Тази до кога ще е като радио точка да разнася УеФскарска /динамовска/ пропаганда???
Успех, Гришо!
Браво на Григор
Жалко, че Атлетико не продължиха напред. Те са отбор с история за разлика от арабите, но поне се получи интригуващ двубой, който не бях виждал от доста време.
Хахахаха, говедата много, както се очакваше, са срали в тази статия все идно това им е обора, в който живеят. Мой много се дърпате, като споменем за премистването, а??
Тя съдбата връща не директно, а на най-ближните, Бобсъне😃
@bobidobi напълно си прав. Няма какво да кажа за тези американо/русофобски чеда на т.нар. ,,демокрация,, ,които са учени да мразят Русия, но руснаците ще победят фашистите, убиващи българи и руснаци, и тези русофобчета няча да ги спрат.
Изчакала е Тухел да събере пари и след това е подала молба за развод..... Типична златотърсачка
Честито да му е!
А много се зъбеше на братушките преди седмица 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Браво на момчетата! Но това не променя факта: ПЕРУКАТА ВЪН!
Браво! Да се научат малко говедата да си седят в обора и да си пазят буса.
@Futbaler Вярно, вярно, моя детинска грешка, за която се извинявам!
Каква Северна Македониja, татари? Македониja je eдна, НИКОГА СЕВЕРНА САМО МАКЕДОНИJА! МАКЕДОНИJА VECNA!
Динамовци срали, ама срали под тази статия. Май са ядосани, че министъра има правото до промени президента на БФС?
Докато сърбомани и шиптъри, които си мислят, че са наследници на древните македонци и с изкуствено създадена от сърбите държава през през 1945 побеждават и дори се класират на световно, нашите са първи на кючеците😃 Срам за тези, които представят национала ни, Там трябва да се играе с хъс и воля за родината, а онези ученички са излязли да си вземат парите и толкоз. СРАМ. Иначе успех за северозападна България (РСМ).
ТО НЕ БЕШЕ КРАДЕНЕ, ТО НЕ БЕШЕ НАГЛОСТ И ПИЯНЩИНА........ МАХАЙ СЕ ШИБ-НА ПЕРУКА ТЪПА, ВЗИМАЙ И СИНА СИ С ТЕБЕ И ПОВЕЧЕ ДА НЕ ТЕ ВИЖДАМ, К0П3ЛЕ НАГЛО. ЕЛАТЕ В МЛАДОСТ ПО ТЪМНО И ТАМ И КУКИТЕ НЯМА ДА ВИ СПАСЯТ ОТ НАС, ФЕНОВЕТЕ НА УМИРАЩИЯ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.
Успех на нашите момчета!
@toristo Така е. Лошото е, че и тук напоследък много ги виждам.
Чакам акулата чук пак да намери косури 😃
И аз знам кой е президент на БФС (жокерче - не е подуенска пияница)
Пълен цирк😃
  • 1