Срам и позор
Така е... Като се намират аматяорски клубове да гласуват за тоя за някакви хиляда лева, ще страда българския футбол, докато всички от тия мърши Гонзота, Монзота, Михайлови, Костадинови и т.н е жив.
@Walkthroughmyeyes излагащина
Ако човек, незавършил средно образование, стане президент на БФС, ще сме за смях пред цяла Европа, а дори и пред целия свят. Никъде другаде няма да има такава
Браво! Дочака си момента и изигра страхотна последния гейм, с който успя да пробие и да вземе третия сет!
Ивайло, Ивайло... И ти се продаде на полумесеца!
Браво!
Ще продължаваш да си чакаш, шкембо!!!
Щом не ти е проблем, я давай веднага тогава!!!! Трябва да се почне от някъде и Гонзо е добро начало. След това и всичките пияндета начело с Бобсъна. КЗБФС и ОСТАВКА
Жалко е тази пародия да се играе на стадион, чието име е на велик българин... Все пак мачът ще е в София и дано има много протести, за да свалим тумора на българския футбол.
Както един мъръд фен на Пирин беше казал: ,, Да се закрива футбола в България и да си играем по махалите и ще видите, че всичко ще бъде прекрасно." Дано да стане, че сме за срам не пред цяла европа, ами направо пред целия свят.
Борбата ни все още печели медали от световни и европейски... А националите по футбол междувременно падат от литовци, гибралтарци, черногорци и всякакви подобни.
Да им е тъпо на мултикултуристите в белгията. Да продължават да пускат ислямски хорди и всякаква други чужденци. Това е само началото. Да видим как ще е в бъдеще за тях, а и за тяхните съседи.
Като не свирят ,,твои хора,, мачовете, така става.
Датчаните отрязаха полумесеца на две. Даже вече е на четири. Скоро може и на повече
Браво на ЦСКА. Явно, че влизаме във форма. Говедата да се пазят.
@nusmir_fajc ти внимавай, като влизаш в морето, че може и за втори път да те уцели харпун както през 2022 лятото
Браво и успех срещу италианеца!
Наистина нашият трябваше да изпее някоя българска песен. Да видят гърците какво е истински попфолк хахахха
Трябваше и да изпее някое българско парче, например някое на Преслава, Джена, Азис или който и да е от този бранш
Браво, Кире, ти си типичен български футболист! Прославяш футболна България на световната карта. Днес в Паок, утре може и в Цървена Звезда да те видим. Там ще те харесат още повече!
@ByKolio просто извади късмет... Първият гол му го направи Хайнц, а втория Виячки
Браво на Хайнц. Един от малкото, който се бори от началото до края на мача, а и не само на този. Пак заради него стана голът.
@pejcholakov Хегемонът има 31 титла, говедо😃
Слаби футболисти, водени от слаб треньор!
Малко му дойде на Кирчо изпуснатата дузпа срещу Любляна и явно не си е научил урока. Личи си, че няма психика за тези моменти.
Какво е това ужасно вишнено червено на екипите ни??
@slstefanov наистина... И най-мъчното е, че на стадиона е имало гръмоотводи, и все пак са били ударени от гръм момчетата. Да почива в мир
Ако ЦСКА надгражда и наистина се работи добре в паузата и действително направят лагер, нямам търпение да играем с подуене и да им запушим устите на всички фенчета на този мафиотски отбор и да видят кой на кого лягал хахаха
@Радо Хахаха трай си. Вчера ЦСКА почти не позволи на Берое да атакува. Атаките също бяха добри и при това дори остри вчера
  • 1