Футболистът на Берое Милен Желев коментира неприятното поражение от Левски с 0:4. Двубоят бе пряк сблъсък за третото място, което момчетата на Александър Томаш отстъпиха. Желев и колегите му останаха на две точки назад, а запитан за програмата на заралии, Желев обяви, че не вярва предстоящите съперници на старозагорци да не са пределно мотивирани.

„Трудно е да се говори след такава загуба. Не го очаквахме. Мислехме, че ще си тръгнем поне с точка. Доста сме разочаровани. Твърде съм афектиран и аз, за да дам реална оценка на случилото се. Надявам се да изправим и следващия мач да покажем най-доброто от себе си“, започна Желев.

„Може да има нещо такова след първия гол да се пречупи всичко. Мисля, че вторият бе по-гадно. Знаехме, че Левски ще чака своя момент, за нещастие – случи се. Не можахме да реагираме по най-добрия начин. Получихме още доста голове“.

„Дано успеем да се вдигнем. В такива големи мачове повече трябва да си вярваме. Днес една победа почти сигурно щеше да ни осигури третото място. Излизаме във всеки мач за победа занапред. Дано краят да е щастлив“, добави Желев.

„На пръв поглед програмата ни може да изглежда лека, но не мисля, че отборите, на които ще се противопоставим играят за нищо. Всеки си играе за парите, точки. Има една приказка бий, за да те уважават. Не мисля, че някой ще дойде така, със събути гащи, с извинение, да ни даде трите точки“.

„Не мога да кажа игрово дали сме готови за третото място. Ще се готвим, ще анализираме грешките т този мач, дано се вдигнем наистина вече и завършим сезона, както трябва“.

„Искаме третото място. Това е нещо голямо. Този мач не стана, дано следващия се справим“, обясни още Желев.