Синдикът на ЦСКА: Търг ще има!

Публикувана в 17:02 на 29 март 2017 6237 0

Синдикът на дружеството ПФК ЦСКА АД Дора Милева разсея съмненията, че може да се провали търгът за собствеността му, който включва емблемата и земи край морето в местността Карадере. Тя потвърди специално пред "Дарик" и "Спортно шоу Гонг", че щом има и един кандидат за активите, в лицето на Гриша Ганчев, значи търг ще се проведе. 

"Разбрах, че ще има търг. Разбрах от ваш колега, че ПФК ЦСКА-София е внесло задатък. Така че дори с един купувач, ще има търг. Аз мога да я получа тази информация колко души са внесли задатък утре, в деня на търга", заяви Милева пред "Дарик". 

По-рано днес се появи казус, създаден от бизнесмена Вълкан Стойновски, който оспори законността на търга, твърдейки, че земите на Карадере, които са включени в масата на несъстоятелността, всъщност са на представлявано от него дружество. 

"Запознах се с казуса на г-н Вълкан Стойновски, но много бегло. Но смятам, че неговите претенции са недоказани. Нямаме информации, че са заведени дела и няма да отменяме търга заради неговата жалба." 

"Ако господинът участва в търга като купувач, има право да оспорва провеждането на търга. Щом не е купувач, няма право да оспорва. Ние имаме документи, имаме нотариални актове за земите, те са вписани по партида на ЦСКА в Имотния регистър, няма други вписвания за водени дела и възбрани и обезпечения върху тези земи." 

"Така че аз смятам, че не продавам чужда собственост. Господинът да си я докаже", сподели още Милева. 

Коментирай

Свързани материали

 • Синдикът на ЦСКА в очакване на търга за активите Синдикът на ЦСКА в очакване на търга за активите
 • Как бизнесмен планира да спре търга за емблемата на ЦСКА? Как бизнесмен планира да спре търга за емблемата на ЦСКА?
 • Гриша Ганчев внесе документи за търга за активите на ПФК ЦСКА АД Гриша Ганчев внесе документи за търга за активите на ПФК ЦСКА АД
 • Обявиха датата за търга на емблемата и дружеството на ЦСКА Обявиха датата за търга на емблемата и дружеството на ЦСКА
 • vesti.bg vesti.bg
емблема ЦСКА
Трябва да си регистриран, за да коментираш

КОМЕНТИРАЙ

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

Въпроси и отговори

 • andro6419 andro6419
  До 20 минута отмениха гол на Дунав и не им свириха 1000 % дузпа .Срещу Черно море същия съдия не свири 100000% дузпа срещу Левски .Според Вас кой е верния отговор

  1.съдията е фен на Левски
  2.някой му е дал пари да свири в полза на Левски.
  3.от БФС са му наредили да свири в полза на Левски .
  Николай Пашкуров Николай Пашкуров
  Здравей, моят отговор е следният - нито един от вероятните предположения не е верен.
 • def11 def11
  Здравейте. Виждам че и други футболни фенове се вълнуват от точките на отборите от А група. Аз съм от по-старото поколение и си спомням времената, когато за победа се даваха 2т, а за равен-1т. Смея да твърдя че тогава първенството беше по-интересно и завързано, а шампиона се решаваше и в последният кръг. Тогава и отборите ни бяха по-силни и правеха фурор в ЕКТ. Та не е ли удачно да се върне тази система на точкуване?
  Ами не виждам някъде по света да са тръгнали към ревизиране на сегашното точкуване. То е направено по системата 3-1-0, за да стимулира към победата, да няма толкова едновременно задоволство на съперниците от равенството.
Виж всички