Кирил Десподов безспорно е новият любимец на феновете на ЦСКА. Младият нападател навлиза във все по-добра форма и бележи все по-важни голове. А още от времето, в което беше в Литекс, обича да бележи във вратата на Левски. 

Той се разписа и в последното дерби през април за победата с 3:0, след което показа фланелка с надпис "Защо винаги аз". Впоследствие обясни, че тя е послание към "сините" заради честите му попадения в тяхната мрежа и с червения, а преди това и с оранжевия екип. 

Десподов като Балотели във Вечното дерби

Кирил Десподов като малък

източник: facebook.com

В навечерието на поредното дерби обаче се разпространи много интересна негова снимка от детските години. На нея малкият Десподов е на някакво, може би училищно, тържество, а там гордо позира с... екипа на Левски. 

Десподов – неоспоримият №1 в дербито

Явно като малък той е имал симпатии към "сините", които сега са се превърнали в любима жертва на зеления терен. А интересната негова снимка като малчуган, можете да видите в материала.


Сподели изживяванията си с GONG.BG! Направи ни съпричастни на твоите емоции, като споделиш видеа и снимки в социалните мрежи с #gong.

GONG.BG ти гарантира, че заснетите от теб кадри ще попаднат в страхотна видео компилация, която ще се появи на сайта броени часове след зрелището.
Не забравяй - #gong!