Наставникът на Левски Елин Топузаков коментира, че някои футболисти в отбора имат оплаквания преди шампионатния мач с Ботев Пловдив. Топчо обаче заяви оптимистично, че има достатъчно време до срещата и допълни, че ще заложи на най-доброто. 

Припомняме, че след двубоя за Купата на България срещу Черно море (2:3) Георги Костадинов имаше проблеми. Халфът бе принудително заменен в края на срещата от втория по престиж турнир в страната. С контузии при "сините" са Александър Драгомиров Александров и Виктор Генев. Двамата ще пропуснат гостуването от 12-ия кръг. 

"Имаме леки болежки при някои футболисти, но до мача с Ботев има достатъчно време и ще заложим на най-доброто за утре. Нямаме някаква серия от негативни и лоши резултати, ясно беше, че не може само да побеждаваме, лошото е, че се случи в мач, в който имахме предимство и пропуснахме много положения, а тук е двубой за първенство, гонят се точки", коментира Топузаков. 

"Имаме достатъчно атакуваща мощ, като целта е не само да побеждаваме, а да го правим и убедително. Радвам се, че треньорското ръководство е получило подкрепа от шефовете. Искам да бъда успешен треньор, а това означава да побеждаваме. Срещу Ботев искаме да докажем, че сме един от най-добрите отбори. Вярвам, че нашите футболисти са по-добри и отиваме да победим утре", допълни треньорът на "сините".

Ботев посреща Левски в неделя от 17.30 часа. Срещата ще може да проследите в сайта Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT 2 и на честотите на Дарик радио.