Билетите за Централната трибуна на комплекса на Ботев Пловдив в Коматево за домакинския мач срещу Левски вече са изчерпани, съобщиха от пловдивския клуб.

Мачът Ботев - Левски е в неделя, от 17:30 часа, и ще можете да го проследите с GONG.BG, по GONG PLAY и в ефира на DIEMA SPORT 2.

Във връзка с двубоя от 12-я кръг, Ботев Пловдив информира за организацията - 

Билети:

* Билетите за Централната трибуна на "Футболен комплекс Ботев 1912" са изчерпани. Продължава продажбата на пропуски за Трибуна Юг на цена от 8 лв.

* Разпространението на билетите за Трибуна Юг ще се осъществява в деня на мача /неделя/. От 13:00 до 15:30 ч. талоните ще се продават в клубния фен-магазин, а след 15:30 - на касите пред съоръжението.

* Събота е почивен ден за фен-магазина, а работният му график в неделя е от 13:00 до 20:00 ч.

* Билети за привържениците на "Левски" ще се продават в неделя след 15:30 ч. на обособена каса до входа за Сектор Гости. Броят на билетите за гостуващата публика е 350.

Достъп:

Поради ремонтните дейности на Коматевско шосе, достъпът до "Футболен комплекс Ботев 1912" ще бъде следният за привържениците на двата отбора:

* Привържениците на "Ботев" ще могат да се придвижват до комплекса по два маршрута - през обходния път от кв. "Остромила" и от околовръстния път през Коматевско шосе (кръстовището за с. Първенец).

* Привържениците на "Левски" ще бъдат допускани до базата в "Коматево" от околовръстното шосе по ул. "Захаридово" (кръстовището за с. Марково).

Вратите на комплекса ще отворят в 15:30 ч. Двубоят е с начален час 17:30 ч.