Полузащитникът на България Симеон Славчев бе гневен на равенството на „трикольорите” срещу Черна гора на старта на квалификациите на UEFA EURO 2020. Опорният полузащитник влезе като смяна през втората част, заменяйки контузения Ивайло Чочев. Футболистът на Карабах потвърди, че е дочул, че информациите за травмата на халфа на Палермо не са въобще добри.

„Съжалението е огромно. След мача паднахме на земята и наведохме глави от съжаление, че изпуснахме победата. Водеха ни с 0:1, но ние не спряхме до последно. Следващият мач трябва да поправим тази грешка, тъй като за мен това е грешна стъпка, неуспявайки да победим пред нашите фенове”, стартира Славчев.

„Първото полувреме играхме добре тактически. През втората част положително бе, че стигахме до положения, но негативното е, че ги изпускахме. Дадохме всичко в края, за да обърнем мача. Отличавам феновете, че ни подкрепяха до последно и дано продължи така. Ние сега трябва да спечелим следващия мач”, продължи халфът на Карабах.

„Казаха ми, че контузията на Ивайло Чочев е много тежка. Докато беше на терена, печелеше всичко и бе отличен с топката. Дано се възстанови бързо. В моята глава бе, че исках да победим заради него, тъй като ми е приятел. Второто полувреме се вдигнахме и играхме силно. Това значи, че нямаме психологически проблем и отиваме в Косово да се реваншираме за днешния равен резултат”, продължи полузащитникът на България.

„Положителното е, че изравнихме и показахме характер”, завърши той.