Защитникът на националния отбор Страхил Попов изрази съжалението, че България не взе трите точки при домакинството на Черна гора – 1:1. Крайният бранител дори имаше страхотен шанс да вкара гол, но ударът му прелетя над напречната греда. Все пак играещият за Касъмпаша футболист отчете изравнените сили в групата, като това се е доказало още в дебютната среща.

„Не успяхме да си вкараме трите 100%-ови положения през второто полувреме. Играхме силно и трябва да съжаляваме, че не взехме трите точки. Видя се, че силите са доста изравнени и всички мачове ще бъдат като този”, започна Попов пред БНТ.

„Според мен не ни свършиха силите през втората част, но допускайки този нелеп гол от тях, се стъписахме. Имаше период, в който не стояхме добре, след това се окопитихме и изпуснахме дори след изравнителния гол, но това е футболът.

„Не е хронична слабост пропуските при нас, тъй като в Лигата на нациите имахме два-три мача, в които с два удара вкарвахме гол. Срещу Кипър също пропуснахме много”, продължи той.

„Вчера видяхте Косово как се справи с Дания. Едвя ги изравниха в края. Всички отбори в групата са равностойни, с изключение на Англия. Феновете им ги подкрепят много и ни чака труден мач. Във всички мачове трябва да сме мобилизирани”, завърши Страхил Попов.