Интересно изказване направи помощник-треньорът на Исландия Фреир Александерсон. Островитяните са евентуален съперник на България на финала на плейофите за място на Евро 2020, като ако има такъв двубой, би трябвало да се играе в София. 

Според Александерсон, на такъв евентуален финал исландците ще се срещнат с Унгария. "Маджарите" са ни съперник на полуфиналния бараж и специалистът очаква именно те да продължат напред. Но ако все пак срещнат България, играчите на Исландия са решили да се забавляват в София, защото градът е бил похвален от играча на Левски Холмар Ейолфсон.

На полуфиналите играчите от Ледения остров срещат северните ни съседи от Румъния и са доволни, че се изправят именно срещу този опонент.

"Жребият напълно ни устройва. Румъния е силен тим, но си мисля, че можем да го довършим у дома. След това опциите са две. Мисля, че Унгария ще победи България и ще трябва да гостуваме в Будапеща. Ако това не се случи, ни чака визита в София."

"Вече говорихме със защитника на местния Левски Холмар Ейолфсон. Той ни каза, че това е чудесен град и определено ще ни бъде забавно. Чака ни голямо предизвикателство", заяви Фреир Александерсон пред медиите в Исландия.