Националният селекционер на България Петър Хубчев заяви, че по-скоро съжалява за ремито 1:1 срещу Косово в Прищина с оглед развоя на резултата. Той също така отказа по категоричен начин да коментира появилите се информации, прогнозиращи освобождаването му от поста.

Васил Божиков откри в 39-ата минута на европейската квалификация от група А, ала след паузата натискът на домакините се усили и те изравниха чрез Арбер Дзенели.

„Ако трябва повече да се радваме, че спечелихме точка срещу Черна гора, днес трябва малко повече да съжаляваме. Изключително доволен съм от желанието, с което излязохме през първото полувреме”, каза Хубчев пред БНТ.

„Потвърждават се нещата, които говорят всички треньори в тази група. Виждате, с 2 точки дотук сме на 2-о място, тоест се класираме засега. Така че трябва да сме доволни.”

„За Англия е добре, че победиха. И за нас е добре, защото Черна гора е пряк конкурент.”

„Първите два мача? Сега не е моментът аз обобщение. Не е моментът сега да изпадам в подробности. Много неща се натрупаха по време на този лагер. Като цяло – уникално отношение на самите футболисти към отбор, към отговорността на мачовете. Трябва да подобрим някои неща в чисто футболен аспект.”

„Не искам да коментирам информациите от днес”, завърши Хубчев по повод твърденията, че ще бъде сменен от Красимир Балъков, а на свой ред ще стане старши треньор на Левски.