В лагера на Черна гора се надяват на чудо и да могат да ползват звездите си Стеван Йоветич и Стефан Савич за евроквалификациите с България и Англия. Мачовете са в петък с "лъвовете" и другия понеделник с островитяните. 

Двамата капитани на балканската страна са в лазарета с различни травми. Но селекционерът Любиша Тумбакович ги включи в разширения състав за тренировки и тайно се надява да може да използва поне единия от тях срещу "лъвовете". Макар да призна, че ще му е нужно "чудо" това да се случи. 

"Би било чудо да мога да ползвам някого от тях. Но аз съм ги викнал да работят с отбора и до последно ще се надяваме. Засега не мога да потвърдя участието им", сподели Тумбакович пред черногорските медии във вторник сутринта. 

Йоветич и Савич са големите звезди на "храбрите соколи", но и без тях съставът прелива от талант. Там личат имената на Жарко Томашевич от белгийския Остенде, Адам Марушич от Лацио, Никола Вукчевич от Леванте, Марко Янкович от СПАЛ, Марко Бакич от Мускрон, Фатос Бечирай от Макаби Нетаня, както и Филип Стойкович и Мирко Иванич от Цървена звезда и Небойша Косович от Партизан.