Продължава една от най-успешните инициативи на БФС, свързани с домакинските мачове на националния отбор.

Проектът "Семеен сектор" дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (Сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (40 лв.) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск.

Напомняме, че родителят или настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител, пише официалният сайт на футболната централа.

БФС информира, че поради ранния старт, респективно ранното приключване на двубоя с Черна гора, лицата между 14 и 16-годишна възраст ще бъдат допускани на стадиона и без придружител, ако имат лична карта. В мачовете, които свършват след 22 часа, те трябва да бъдат придружавани от пълнолетни дееспособни лица, носещи отговорност за тях.

Всички зрители на срещата България - Черна гора ще получат автоматична застраховка при злополука по време на събитието. Услугата е включена в цената на билета, без допълнително оскъпяване, а в случай на непредвидено събитие, зрителите следва да позвънят на телефон 0700 166 88.